Із початку повномасштабної війни «Галсільліс» передав військовим 2000 куб. м деревини

Із початку повномасштабної війни «Галсільліс» передав військовим 2000 куб. м деревини

20.04.2023

Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» вчергове передасть необхідні лісоматеріали на потреби військових частин, прикордонного загону і підрозділу ДСНС.

Таке рішення ухвалила комісія з питань комунального майна сьогодні, 20 квітня, погодивши об’єми деревини для передачі її заявникам.

За словами в.о. генерального директора «Галсільлісу» Івана Підгородецького, із початку повномасштабної війни підприємство надало вже приблизно 2000  куб. м деревини військовим.

Крім того, під час засідання комісія розпочала вивчення ситуації, що склалася з орендарями колишнього кінотеатру «Львів» у Стрийському парку. Споруда перебуває у структурі комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський палац мистецтв».

"Комунальна комісія, в першу чергу, має дбати про комунальне майно, щоб воно працювало на користь громади. Ми за те, щоб бізнес мав можливість розвиватися, орендував майно області за реальною ринковою ціною і зберігав це майно в належному стані", - зауважив заступник голови комісії Ростислав Добош.

«Ми маємо системно підійти до формування єдиної бази обласного майна спільної власності, прозоро і відкрито передавати його в оренду або продавати тільки через аукціони, переслідуючи єдину ціль – максимальну вигоду для громад і людей, які і є справжніми власниками», - підсумував ініціатор розгляду питання, депутат обласної ради Захар Миляник.