Комісія обласної ради проінспектує підготовку до опалювального сезону комунальних закладів

Комісія обласної ради проінспектує підготовку до опалювального сезону комунальних закладів

10.08.2022

Комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу проінспектує стан підготовки комунальних закладів Львівської обласної ради до нового опалювального сезону та відвідає митні пункти пропуску.

«В області триває підготовка до нового опалювального сезону і ми як депутати маємо сприяти цьому процесу. Тому комісією плануємо відвідати комунальні заклади облради, щоб вивчити ситуацію, проаналізувати потреби установ і врахувати їх під час формування обласного бюджету на наступний рік.

Особливу увагу звертатимемо на стан котелень, чимало яких у наших комунальних закладах потребують заміни.

Крім того, ставимо собі за мету відвідати територіальні громади, де є проблемні питання, пов’язані з опалювальним сезоном», - зауважив заступник голови комісії Тарас Подвірний.

Найближчим часом профільна комісія разом із департаментом паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства Львівської ОВА напрацює перелік першочергових до відвідин комунальних закладів і громад.

Члени комісії також запланували проінспектувати пункти пропуску на кордоні щодо благоустрою території, стану соціальної інфраструктури тощо.