Маємо амбітну мету – об’єднати навколо ідей ОАМР «Ради Львівщини» усі 73 громади області, – Андрій Якимів

Маємо амбітну мету – об’єднати навколо ідей ОАМР «Ради Львівщини» усі 73 громади області, – Андрій Якимів

29.06.2021

Станом на 29 червня Обласна асоціація місцевих рад (ОАМР) «Ради Львівщини» налічує 61 члена об’єднання. Найближчим часом до Асоціації доєднаються ще дві міські ради – Буська та Рава-Руська, які вже ухвалили рішення про вступ до ОАМР «Ради Львівщини». Про це розповів виконавчий директор ОАМР «Ради Львівщини» Андрій Якимів.

«На початку 2021 року ОАМР «Ради Львівщини» налічувала 26 членів: Львівська обласна рада, всі 7 районних рад області та 18 місцевих рад.

Після презентації на Стратегічній сесії Львівської обласної ради програми діяльності на 2021 рік бажання стати повноправним членом Асоціації виявили ще 34 територіальні громади, яких рішеннями правління прийнято до складу Асоціації.», - повідомив Андрій Якимів.

Для плідної співпраці та ефективної комунікації ОАМР «Ради Львівщини» закликає територіальні громади, які ще не приєдналися до їхніх лав, ухвалювати рішення про вступ до Асоціації.

«Маємо амбітну мету – об’єднати навколо ідей ОАМР «Ради Львівщини» усі 73 громади Львівської області», - підсумував Андрій Якимів.

Довідково:

Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» є об’єднанням органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Пріоритетами роботи організації визначено сприяння у налагодженні комунікацій між громадами та владою, створення платформи для підвищення освітнього рівня управлінців, розвиток інфраструктурних інвестиційних проєктів територіальних громад, підготовка проєктної документації для участі територіальних громад у конкурсах, промоція заходів, унікальних рішень та успішних ініціатив.

Головою правління ОАМР «Ради Львівщини» є голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.