Новостворена Бродівська громада провела перше масштабне святкування Дня молоді

Новостворена Бродівська громада провела перше масштабне святкування Дня молоді

01.07.2021

На території Бродівського замку відбулося грандіозне святкування Дня молоді. Тут облаштували різноманітні локації, організували спортивні змагання, концерти, тренінги, інтелектуальні ігри "Що? Де? Коли?"

На головній сцені свята виступили колективи Школи естетичного виховання, Центру дитячої та юнацької творчості Бродівської міської ради, танцювальні студії та гуртки, а також сольні виконавці Бродівщини.

Родзинками концерту стали виступи місцевих кавер-гуртів  та хедлайнерів вечора – гурту  "Тріода". 

Концертна програма тривала до пізньої ночі і завершилася яскравою дискотекою. 

Начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Бродівської міської ради Мар'яна Родін подякувала всім організаторам та учасникам першого Дня Молоді, який відзначала новостворена Бродівська громада. 

"Наша громада має ким пишатися. У нас талановита молодь, ми маємо спортивні та освітні здобутки, вдячні за героїзм українським воїнам. Цьогоріч Бродівська міська рада, відділ культури та представники окремих напрямків розвитку громади створили свято для усіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Сподіваємося, що усі могли обрати для себе локацію до душі", - зазначила Мар’яна Родін.