Розпочала роботу тимчасова контрольна комісія з питань бюджету, поводження з гуманітарною допомогою і функціонування системи «Шлях»

Розпочала роботу тимчасова контрольна комісія з питань бюджету, поводження з гуманітарною допомогою і функціонування системи «Шлях»

23.11.2023

Сьогодні, 23 листопада, відбулося перше засідання тимчасової контрольної комісії (ТКК) Львівської обласної ради з вивчення питання щодо ефективного використання коштів обласного бюджету і ситуації у сфері ввезення та надання гуманітарної допомоги, а також функціонування інформаційної системи «Шлях».

«Комісія обговорила напрямки своєї діяльності: забезпечення економного та раціонального використання коштів місцевих бюджетів в умовах воєнного стану; вивчення ситуації з поводженням з гуманітарною допомогою; аналіз функціонування системи «Шлях». 

Вирішили звернутися до відповідальних структур, щоб отримати необхідну інформацію за цими трьома напрямками для подальшого опрацювання.

На наступні засідання запрошуватимемо представників правоохоронних органів та Львівської ОВА. Також плануємо долучати до роботи ТКК громадськість», - поінформував голова ТКК Назарій Сумало.

Під час засідання заступником голови ТКК обрали Всеволода Біласа, секретарем – Юрія Раделицького.

Нагадаємо, тимчасова контрольна комісія створена рішенням Львівської обласної ради 14 листопада. За результатами роботи ТКК подасть до обласної ради звіт та пропозиції щодо питань, які належать до її компетенції.