У львівському аеропорту відкрили регулярні авіаперельоти до Саудівської Аравії

У львівському аеропорту відкрили регулярні авіаперельоти до Саудівської Аравії

03.07.2021

Перший регулярний авіарейс авіакомпанії «Flynas» сьогодні, 3 липня, прибув до Львова із Саудівської Аравії. Літак авіарейсу Ер-Ріяд – Львів в аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького традиційно зустріли водяною аркою.

«Це добрий сигнал для розвитку ділової активності Львівщини, перед усім в туристичній галузі. А також це значний потенціал для розвитку ділового партнерства в інших сферах економіки та у сфері культурного обміну. Цей авіаційний міст з'єднав Львівщину з країною Близького Сходу, економіка котрої входить до числа найкращих економік світу», - зазначила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Окрім Ер-Ріяду саудівський лоукост здійснюватиме регулярний рейс зі Львова в аеропорт міста Джедда, із зупинкою в місті Ель-Касим. Таким чином мешканці Львівщини будуть мати можливість відвідати три міста Саудівської Аравії.

Як повідомили у Міжнародному аеропорту Львів імені Данила Галицького літаки курсуватимуть до Львова чотири рази на тиждень:

Рейс Ер-Ріяд – Львів - щовівторка та суботи;

Рейс Джедда – Ель-Касим - Львів щосереди та щонеділі.

Довідково:

«Flynas» – раніше «Nas Air» - провідна лоукост-авіакомпанія в Саудівській Аравії, що виконує внутрішні та міжнародні рейси з 2007 року. Головний офіс компанії знаходиться в Ер-Ріяді, авіапарк перевізника складається з 30 літаків.

11 червня авіакомпанія виконала свій перший рейс в Україну – Ер-Ріяд – Київ.