У Львівському історичному музеї відбулося відкриття виставки сучасної української фотографії "ДВА КРОКИ НАД ПРІРВОЮ"

У Львівському історичному музеї відбулося відкриття виставки сучасної української фотографії "ДВА КРОКИ НАД ПРІРВОЮ"

30.05.2024

Вчора, 29 травня, у приміщенні арт-простору Львівського історичного музею, презентували експозицію сучасної української фотографії "ДВА КРОКИ НАД ПРІРВОЮ".


Виставка  відкриває перед глядачами унікальну можливість заглибитись у світ української душі через об'єктив сучасних фотографів. Кураторська група відібрала найцікавіші авторські роботи, які відрізняються різноманітністю візуальних експериментів та глибиною передання емоцій. 


Куратори проекту розповідають: «До проекту приймались авторські фотороботи в яких є різноманітні візуальні експерименти з ракурсами і точками зйомок, з композицією, з різними обробками у пост-процесах, як у цифрових редакторах так і в класичних аналогових технологіях, але головна тема світлин – це Українці, котрі борються за незалежність, які сьогодні захищають нашу державу, їх внутрішня та зовнішня краса, їх незламна воля до свободи».


Організаторами фотопроекту є Арт-об’єднання «Kyivphotos-Hall 2012» та Львівський історичний музей спільно з Національною спілкою фотохудожників України.


Виставка буде доступна для відвідувачів з 29 травня по 29 липня 2024 року у робочий час арт-простору Львівського історичного музею: з 10:00 до 17:30 щодня, без вихідних.