У Львові дитячі заклади області організували ярмарок зі збору коштів для потреб військових

У Львові дитячі заклади області організували ярмарок зі збору коштів для потреб військових

21.04.2024

Великодній ярмарок відбувся сьогодні, 21 квітня, у Львові, в парку ім. Івана Франка.

Участь у заході взяли 18 комунальних закладів Львівської обласної ради зі Львова та області: навчально-реабілітаційні центри, спеціальні й санаторні школи, науковий і мистецький ліцеї.

Діти і викладачі ретельно підготувалися до події. Святково вбрані, молодь і дорослі пропонували різноманітний крам: власноруч спечені паски і смаколики, писанки і великодній декор, мистецькі вироби, картини, ляльки-мотанки і ще багато іншого - усе необхідне для відзначення Великодніх свят.

Біля пам'ятника Івану Франку діти могли нанести аквагрим. З пісенними номерами виступати дитячі колективи і солісти. Значну увагу артисти приділили подіям в Україні - під час заходу виконали патріотичні і військові пісні, а також хвилиною мовчання вшанували загиблих внаслідок російського вторгнення в Україну.

Відбувся ярмарок у рамках проєкту «Мрії збуваються», який організував КЗ ЛОР "Навчально-реабілітаційний центр "Мрія" за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Маленькі перемоги».

Мета заходу - збір коштів на потреби 24-тої окремої механізованої бригади імені короля Данила та для дітей з спеціальних шкіл та навчально-реабілітаційних центрів області.

Захід відвідали в. о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод, депутати облради, львів’яни та гості міста.