В Ужгороді триває форум Карпатського Єврорегіону

В Ужгороді триває форум Карпатського Єврорегіону

04.10.2018


04.10.2018

У середу, 3 жовтня, в рамках форуму Карпатського Єврорегіону відбулася презентація кращих практик місцевого розвитку і транскордонного співробітництва Закарпаття. Участь у заході взяв голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Олександр Ганущин у вступному слові зауважив, що засідання Карпатського Єврорегіону й надалі проводитимуться у форматі виїзних в областях, що є членами Єврорегіону. Подякував за теплий прийом та зазначив, що нині дано старт спільним проектам, які демонструють кращі практики ініціатив карпатських громад на місцях.

Далі було представлено кращі практики місцевого розвитку і транскордонного співробітництва Закарпатської області.

Відтак увазі гостей було запропоновано цікаві та практичні презентації: «Закарпатська область: кращі практики місцевого та регіонального розвитку», «Нуль відходів: теорія для всіх, практика для кожного» та «Конкурс ініціатив карпатських громад».

Завершився перший день форуму урочистою церемонією нагородження переможців Конкурсу ініціатив карпатських громад, які популяризують історико-культурну  та природну спадщину Закарпаття, розвиток інформаційно-комунікаційних технологій.