Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (25 – 28 квітня)

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (25 – 28 квітня)

23.04.2024

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

25, 26 квітня – «Атомна русалка» (прем’єра). Історія українського міста, де люди весь час в очікуванні ракетних атак і ядерного удару. Постійна загроза тисне з усіх боків, балачки про ядерку чути звідусіль, атаки російських ракет занурили українські міста в темряву та холод. Однак життя продовжується і в таких умовах.

Час: 19:00 год.

27 квітня – «Два леви». За давніх часів жив і правив по два береги Полтви король Лев, син Данила. А поруч, у лісі, правив ще один Лев – цар звірів. Та темні часи прийшли у мирне царство. До цієї місцини прийшов Чорний король-завойовник. Він нищив та палив усе, що зустрічав на своєму шляху. Чи вдасться двом Левам знайти в собі відважність, мужність та сміливість, щоб побороти цю страшну силу?!

Час: 12:00, 14:00 год.

27, 28 квітня – «Стук-Грюк». Ексклюзивна вистава, де малята пізнають і ознайомляться із новими предметами, поняттями, звуками, оточуючим світом. Зустріч почнеться із приємного знайомства з учасниками вистави, а ігровий майданчик у формі манежу, виготовлений з картонних коробочок-будинків – допоможе пізнати малюку поняття власної оселі та процесів, що в ній відбуваються.

Час: 11:00 год.

28 квітня – «Золоторогий Олень». Золоторогий олень блукає карпатськими горами в пошуках розради від зневіри та втрати. У страшні часи загарбництва не він один намагається знайти щирість і справжню дружбу. Хлопчик Василько зустрічає на своєму шляху непересічне створіння та намагається стати йому вірним другом.

Час: 12:00, 14:00 год.

28 квітня – «Сонячне небо». Вистава-гра, яка запрошує дітей у ненав’язливий простір руху та споглядання. Кожен учасник може сам обирати, як йому поводитися у цьому просторі: сприймати його як рухому картину чи як майданчик для активної гри.

Час: 16:00 год.