Депутати облради підтримали ряд звернень

Депутати облради  підтримали ряд звернень

21.05.2019

 

Сьогодні, 21 травня, Львівська обласна рада проголосувала низку звернень до центральних органів влади.
Зокрема,
- Про звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, народних депутатів України щодо необхідності розгляду і підтримки законопроектів стосовно впровадження виборів Парламенту України за відкритими виборчими списками та зняття депутатської недоторканності (за -57).

- Про звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Міністра закордонних справ України, голови Комітету Верховної Ради України у закордонних справах щодо забезпечення належного рівня представлення України в Королівстві Іспанія (за - 54).

- Про звернення до Вищої ради правосуддя щодо некомпетентності суддів першої та другої інстанції у визнанні нечинним рішення Львівської обласної ради «Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області» (за - 57).

- Про звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо врегулювання питання дотримання сільськогосподарськими підприємствами нормативів оптимального співвідношення культур у сівозмінах природно-сільськогосподарських регіонів (за -55).

- Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, обласних рад щодо врегулювання ситуації у сфері державного нагляду (контролю) за діяльністю підприємств агропромислового комплексу, пов’язаною із застосуванням агрохімікатів для обробки полів (за - 55).

- Про звернення до жителів Львівщини, органів місцевого самоврядування районів, міст обласного значення та ОТГ щодо небезпеки від спалювання сухої рослинності чи її залишків (за - 55).

- Про звернення до Львівської міської ради щодо компенсації вартості за надані послуги з водопостачання населенню, яке проживає в зоні шкідливого впливу Грибовицького сміттєзвалища (за - 56).

- Про звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, голів фракцій, груп та комітетів Верховної Ради України, Міністра енергетики та вугільної промисловості України, голови Профспілки працівників вугільної промисловості України, голови Незалежної профспілки гірників України та голови Фонду Державного майна України щодо напруженої ситуації у шахтарських колективах Державного підприємства«Львіввугілля» (за - 57).

- Про звернення до  Прем’єр-міністра України, Міністра освіти і науки України, Міністра фінансів України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради щодо недостатності обсягів освітньої субвенції на поточний рік для виплати заробітної плати педагогічним працівникам (за - 56).
 
- Про звернення до Кабінету Міністрів України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо прискорення процесу фінансування проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів бюджетної програми КПКВК 2751270 "Підтримка регіональної політики України" на 2019 рік (за - 57).