Для дітей захисників організували табір у Карпатах

Для дітей захисників організували табір у Карпатах

20.07.2024

Організовано перший дитячий табір «Веселі канікули з Богом - 2024» , де діти наших захисників ЗСК та вихованці недільної школи храму святого Юрія Переможця ПЦУ провели шість цікавих днів з 15 по 20 липня в мальовничих Карпатах, а саме КЗ ЛОР дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Надія» с.Верхнє Синьовидне Стрийського району.

Для діток це час, коли вони можуть просто бути дітьми, насолоджуватися літом, знаходячи нові знайомства та цікаві захоплення.

19 липня за підтримки відділу гуманітарної політики і міжнародного співробітництва Львівської обласної ради для дітей майстер-класи провели поліціянти, рятувальники й медичні інструктори.

Зокрема, поліціянти розповіли про правила дорожнього руху і безпечної поведінки на дорозі. Перевтілившись у правоохоронця, діти говорили у гучномовець поліційного авто та отримали на пам'ять світловідбивні дармовиси. 

Рятувальники розповіли про інструменти, якими розблоковують авто під час аварій. Діти змогли одягти форму пожежника, залізти у кабіну спецавтомобіля.

Інструктор курсу домедичної допомоги розповів як зупиняти кровотечі й демонстрував на манекені, як проводити серцево-легеневу реанімацію.