Громади продовжують скаржитися на неправомірні дії обласного управління Держгеокадастру, - Юрій Раделицький

Громади продовжують скаржитися на неправомірні дії обласного управління Держгеокадастру, - Юрій Раделицький

22.04.2021

Комісія з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій наполягає на заслуховуванні інформації від начальника ГУ Держгеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького щодо дій його управління, які викликають резонанс та постійні скарги мешканців громад. Про це йшлося сьогодні під час засідання профільної комісії.

«Оскільки начальник ГУ Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький систематично ігнорує запрошення комісії, ми звернулися до керівництва Львівської обласної ради із проханням посприяти його участі в засіданнях нашої комісії і в подальшому – в засіданні сесії обласної ради. Хочемо отримати від посадовця інформацію в контексті розгляду заяв територіальних громад, які скаржаться на неправомірні дії обласного управління Держгеокадастру», - пояснив голова комісії Юрій Раделицький.

Нагадаємо, 4 березня профільні комісії ініціювали звернення облради щодо неправомірних дій обласного управління Держгеокадастру.

«Наше основне завдання – напрацювати дієвий механізм допомоги людям та громадам, які постраждали внаслідок дій Держгеокадастру, який самовільно роздав десятки гектарів земель громад без погодження територій», - підсумував Юрій Раделицький.