Керівництво області заслухало директорів закладів медицини області щодо забезпечення додатковими видами енергетики

Керівництво області заслухало  директорів закладів медицини області  щодо забезпечення додатковими видами енергетики

18.07.2024

Питання альтернативного тепло- та енергопостачання, водозабезпечення закладів охорони здоров’я Львівщини обговорили під час наради керівництва Львівської ОВА, обласної ради та керівників лікарень спроможної мережі, профільних департаментів, представників міської ради, управління Держенергонагляду у Львівській області.

Під час обговорення йшлося про забезпечення лікарень генераторами, резервуарами для води, наявність альтернативних чи локальних джерел водо- , тепло- та енергопостачання на випадок надзвичайних ситуацій чи блекауту. 

«Область має готуватися до зимового періоду уже зараз, адже він може бути непростим. Запросили керівників наших обласних лікарень, щоб почути від них чим ми можемо допомогти, кого підсилити, додатково відшукати засоби для підтримки наших медичних закладів, щоб у найскладніших випадках наші пацієнти мали можливість отримати медичну допомогу та перебувати у лікарнях. 

Триматимемо це питання на контролі і просимо керівників відповідально поставитися до можливих викликів», -   наголосив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.