КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЖКГ ПОГОДИЛА ПЛАН ЗАХОДІВ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ ЛЬВІВЩИНИ НА 2019-2020 РОКИ

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЖКГ ПОГОДИЛА ПЛАН ЗАХОДІВ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ ЛЬВІВЩИНИ НА 2019-2020 РОКИ

12.09.2018


12.09.2018

Комісія з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики сьогодні, 12 вересня, заслухала звіти про виконання 8 профільних обласних програм за І півріччя та погодила План заходів реалізації Стратегії Львівщини на 2019-2020 роки.

Так, депутати заслухали і взяли до відома інформацію про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку; Програми зовнішнього освітлення населених пунктів; Програми газифікації населених пунктів; Програми «Питна вода»; Програми заходів для налагодження системи поводження з ТПВ; Програми енергозбереження для бюджетної сфери; Програми енергозбереження для населення; Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області.

Крім того, члени комісії ознайомилися з проектом Плану заходів реалізації Стратегії Львівщини на 2019-2020 роки. Стратегія має на меті збалансований регіональний розвиток Львівської області, відповідно – підвищення якості життя та добробуту населення.

Нагадаємо, що Львівщина працювала і працюватиме за такими стратегічними цілями: Конкурентоспроможна економіка; Якість життя; Відкриті кордони; Розвинуте село; Туристична привабливість.

Відтак депутати погодили винесення проекту рішення про затвердження Плану заходів реалізації Стратегії Львівщини на 2019-2020 роки на засідання сесії облради.

Нагадаємо, що 21 серпня відбулося обговорення проекту Плану заходів реалізації Стратегії Львівщини на 2019-2020 роки за участі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Варто зауважити, що комісія під час засідання також опрацювала низку питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергоефективності.