Конкурс проєктів місцевих ініціатив: підписано розпорядження щодо розподілу обласних коштів

Конкурс проєктів місцевих ініціатив: підписано розпорядження щодо розподілу обласних коштів

04.03.2020

Сьогодні, 4 березня, на підставі рішення Конкурсної ради з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив щодо затвердження 1143 переможців Конкурсу підписано розпорядження голови Львівської ОДА «Про видатки з обласного бюджету на проєкти місцевих ініціатив».

Завдяки спільній злагодженій роботі усіх гілок влади Львівщини цьогоріч вперше вдалося вийти на старт реалізації проєктів місцевих ініціатив ще у березні. Це дасть можливість розпочати раніше усі необхідні будівельні роботи і провести їх у сприятливий погодний період.

Як повідомили у секретаріаті Конкурсу, із цього моменту усі замовники робіт можуть розпочинати активну діяльність щодо укладання угод з підрядними організаціями.

Із розпорядженням №132/0/5-20 від 04.03.2020 р. можна ознайомитися – тут.

Нагадаємо, 19 лютого Конкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області затвердила 1143 переможця на загальну суму з обласного бюджету - 139,6 млн грн.

Із переліком переможців можна ознайомитися – тут.

Як щоразу наголошує голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, Програма проєктів місцевих ініціатив  – це головний інструмент, яким обласний парламент розставляє акценти розвитку регіону. «А ще – цесаме той відкритий конкурс, яким ми, депутатиЛьвівськоїобласної ради, експертнісередовища, причетні до місцевогосамоврядування, гордимося», - говорить він.