Конкурси підтримки кінематографа, книговидання та проєктів громадських організацій: запрошуємо надсилати пропозиції

Конкурси підтримки кінематографа, книговидання та проєктів громадських організацій: запрошуємо надсилати пропозиції

23.04.2021

Комісія з питань культури, інформаційної політики та промоції сьогодні, 23 квітня, погодила склад конкурсних комісій у межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2021 -2025 роки та закликала всіх зацікавлених брати участь у конкурсах, де прийом документів ще триває.

Зокрема йдеться про:

1) Конкурс підтримки регіонального кінематографа.

Прийом заявок триває до 7 травня.

Конкурс має на меті популяризацію та розвиток регіонального кінематографа як пріоритетного напряму державної політики в гуманітарній сфері.

Переможцям надається дотація з обласного бюджету на створення кінопродукту.

Для участі заявники подають документи за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 402, департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефоном: (032) 261 27 75 або – тут.

2) Конкурс «Кращі книги Львівщини».

Прийом заявок триває до 5 травня.

Конкурс має на меті популяризацію та рекламну підтримку україномовної книжки, випущеної видавництвами та видавничими організаціями Львівщини.

Для участі в конкурсі заявники подають документи за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 402, департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА.

Детальнішу інформацію про умови проведення конкурсу можна дізнатися за телефоном: 261 27 75 або – тут.

3) Конкурс проєктів серед інститутів громадського суспільства.

Прийом заявок триває до 29 квітня.

Конкурс з визначення проєктів (заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету.

Для участі у конкурсі заявники подають документи за адресою: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 403, департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА.

Детальнішу інформацію про умови проведення конкурсу можна дізнатися за телефоном: (032) 2-999-555 або – тут.

Із Регіональною програмою сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2021-2025 роки можна ознайомитися – ТУТ.