Львівщина і Луганщина підбили підсумки реалізації проекту «Змінимо країну разом» у 2018 році

Львівщина і Луганщина підбили підсумки реалізації проекту «Змінимо країну разом» у 2018 році

21.12.2018

Сьогодні, 21 грудня, у м. Сєвєродонецьк голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь підбили підсумки реалізації проекту «Змінимо країну разом» у 2018 році та окреслили напрямки співпраці на наступний рік.

Як нагадав Олександр Ганущин, у 2018 році тривала співпраця Львівщини та Луганщини у межах проекту «Змінимо країну разом» у форматі освітніх, культурних, медійних обмінів.

«Відтак реалізовано 40 проектів на загальну суму 2,2 млн грн. 2018 рік став для нас дійсно роком прориву у міжрегіональній співпраці з Луганщиною. Окрім цього, ми виграли спільний проект з Міністерством освіти і науки, що передбачає спільні дії між 15 школами Львівщини і Луганщини.

Важливо, що телеканал «Перший Західний» та ФМ «Галичина» мовлять тепер і на сході нашої країни, формуючи проукраїнську позицію у місцевих мешканців.

Переконаний, така співпраця має колосальне значення для об’єднання чи то пак “зшивання” країни», - акцентував Олександр Ганущин.

У свою чергу Сергій Філь подякував Львівщині за таку гарну ініціативу, до якої вже планують долучитися Харківська і Полтавська області.

Додамо, що в межах заходу організаторів та учасників конкурсних обмінів Олександр Ганущин та Сергій Філь нагородили обласними відзнаками.