Львівський перинатальний центр очолила Марія Малачинська, - рішення сесії

Львівський перинатальний центр очолила  Марія Малачинська, - рішення сесії

11.02.2020

Директором Львівського обласного клінічного перинатального центру стане Марія Малачинська, – таке рішення ухвалили депутати Львівської обласної ради сьогодні, 11 лютого.

Як відомо, Марія Малачинська до цього очолювала Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення.

Відтак узяла участь у відкритому конкурсі на посаду директора перинатального центру та перемогла у ньому. За її кандидатуру віддали 6 голосів членів комісії.

Нагадаємо, на цю посаду також претендувала завідувачка II гінекологічного відділення перинатального центру Ірина Біль.

На розгляд депутатів претендентка представила свою візію розвитку перинального центру на короткострокову та довгострокову перспективу. Після затвердження сесією з Марією  Малачинською укладуть контракт терміном на 5 років.

Довідково:

Малачинська Марія Йосипівна 1978 р.н., громадянка України; повна вища освіта за спеціальністю «Лікувальна справа», інтернатура та аспірантура із кваліфікацією «Акушерство та гінекологія», кандидат медичних наук, доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, магістр державного управління, спеціаліст вищої категорії з організації та управління охороною здоров'я, лікар акушер-гінеколог вищої категорії,лікар ультразвукової діагностики вищої категорії, головний експерт Департаменту охорони здоров'я з репродуктивного здоров'я та планування сім'ї, заслужений лікар України, загальний стаж професійної діяльності –  18 років.