«Майбутнє лісу у твоїх руках-2019». Долучися до праці лісівників!

«Майбутнє лісу у твоїх руках-2019». Долучися до праці лісівників!

20.03.2019

У 2012 році Генеральною Асамблеєю ООН офіційно проголошено 21 березня Міжнародним днем лісів. Цього року він відбудеться під загальним гаслом «Ліси та освіта».

Цього дня лісівники України розпочинають акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках-2019». Акція започаткована ще у 2006 році з ініціативи Державного комітету лісового господарства (Держлісагентства України).

Початок акції збігається з початком лісокультурних робіт, суть яких полягає у штучному створенні лісових насаджень. Лісівники Львівщини вже протягом 14 років поспіль організовують акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках» та запрошують усіх охочих особисто долучитися до процесу висаджування дерев та ознайомитися з особливостями ведення лісового господарства.

Детальніше з основними заходами акції, часом і місцем висаджування можна ознайомитись у «Орієнтовному плані проведення заходів акції «Майбутнє лісу у твоїх руках – 2019» підприємствами Львівського ОУЛМГ», який розміщено на сайті обласного управління.

У четвер, 21 березня, журналісти Львівщини відвідають «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» та візьмуть участь у висаджуванні лісу на території ДП «Бібрський лісгосп».

Крім того, працівники ЗМІ поспілкуються про розвиток лісівництва Львівщини з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним та начальником Львівського ОУЛМГ Анатолієм Дейнекою.

Реєстрація за телефоном +38 096 247 8202.

Додамо, що в різних районах Львівщини зростають ліси, висаджені журналістами, урядовцями, працівниками різних підприємств та організацій, учнями та студентами, громадськими активістами. Долучайтеся і Ви і хай росте посаджений Вами ліс!