Молодіжний центр Золочівської громади залучив понад 700 тисяч гривень на облаштування вуличного простору

Молодіжний центр Золочівської громади залучив понад 700 тисяч гривень на облаштування вуличного простору

18.06.2024

Молодіжний центр «Підйом» Золочівської громади спільно з БО «БФ «Золочів Відроджений» залучив 729 тисяч гривень на облаштування вуличного молодіжного простору в Золочеві. Його облаштують у межах проєкту «Залучення молодих чоловіків та жінок до процесу відновлення України через проведення молодіжних обмінів» за підтримки державної програми ВідНОВА.UA.

Про це повідомив комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр».

«Новий простір буде сприяти розвитку молоді у громаді, її активному дозвіллю та появі місця, де вони зможуть отримувати неформальну освіту.

Вуличний молодіжний простір розташують на подвір’ї Палацу культури імені Ігоря Білозіра. Тут облаштують майданчик для перегляду кінофільмів, арттерапій, практик з психологом, неформальних зустрічей, творчих та літературних вечорів та настільного тенісу. Також доукомплектують терасу, зроблять накриття над сходовою та інші роботи для зручності відвідувачів центру», - розповіли в комунальному закладі.

Молодіжний центр «Підйом» засновано Золочівською міською радою у партнерстві з Львівським обласним молодіжним центром, управлінням молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, громадською організацією «Платформа ініціатив «Теплиця», благодійним фондом «Рокада» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН).