На Львівщині подякували за роботу дільничним офіцерам поліції

На Львівщині подякували за роботу дільничним офіцерам поліції

18.06.2024

Урочисті збори, присвячені Дню дільничного офіцера поліції, відбулися сьогодні, 18 червня, в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області. Дільничних офіцерів поліції Львівщини привітали представники обласної та міської влади.

«В умовах сьогодення служба в поліції, зокрема служба дільничого офіцера поліції, не обмежується поліційними функціями. Дільничий офіцер є людиною, яка першою комунікує з громадянами, з мешканцями міста й області. Цікавиться їхніми проблемами та допомагає їм. Обов'язок працівника поліція не лише виконувати каральні функції, але й допомогти та роз'яснити нюанси законодавства», – зазначив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Роман Турчак.

Від імені Львівської обласної ради дільничних офіцерів поліції з громад області привітав в.о. голови Юрій Холод.

«Дякую офіцерам і солдатам збройних Сил України, які тримають фронт, зокрема, й вашим колегам. Вітаю дільничних офіцерів з професійним святом. Ваша робота є нелегкою, адже вам потрібно першими реагувати на виклики й на скарги громадян, щодня стикатися з негативом. Буваючи в громадах області знаю, що дільничі на місцях — це другі люди після священника. Вони знають усе, що відбувається на території. Тішуся, що завдяки програмі «Безпечна Львівщина» спільно з обласною адміністрацією ми постійно здійснюємо фінансування з покращення матеріальної бази поліції. Це необхідно для того, щоби підтримувати безпеку на території Львівщини», – сказав Юрій Холод.

Юрій Холод відзначив працівників служби дільничних офіцерів області подяками та грамотами Львівської обласної ради.