На Львівщині посилюють карантинні обмеження

На Львівщині посилюють карантинні обмеження

25.01.2022

У зв’язку із збільшенням хворих на коронавірус сьогодні, 25 січня, обласна комісія ТЕБ І НС, участь у якій взяв заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод,  прийняла рішення щодо посилення карантинних обмежень. Зокрема, з 26 січня до 4 лютого заклади освіти, окрім дошкільних,  мають перейти на дистанційну форму навчання. 

Також комісія пропонує заборонити  проведення будь-яких розважальних заходів та обмежити  перевезення у  громадському транспорті. Йдеться про те, що наповненість транспорту має бути не більше 50% пасажирів.

У разі збереження в області негативної динаміки з захворюваністю, то з 1 лютого також припинять роботу закладів громадського харчування із дозволом працювати лише “на виніс”, масові заходи та торгівлю ринків, окрім продовольчих.

За інформацією департаменту охорони здоров’я ЛОДА, за попередню добу у Львівській області провели 4121 дослідження на коронавірус, з яких позитивні показники виявили у 2299 осіб. 

Окрім того, за добу, що минула, з діагнозом COVID-19 по Львівській області госпіталізували 228 осіб. Скерували на самоізоляцію – 2632 особи. Летальних випадків – 8. В реанімації перебуває 105 пацієнтів, з них на апаратах ШВЛ – 32.