Олександр Ганущин провів зустріч з Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелем Ліоном

Олександр Ганущин провів зустріч з Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелем Ліоном

05.02.2020

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин разом із депутатом Львівської обласної ради Андрієм Ковчем сьогодні, 5 лютого, зустрілися з Послом Держави Ізраїль в Україні Джоелем Ліоном.

Спочатку очільник облради привітав гостей на Львівщині й підкреслив, що завжди особливо приємно зустрічатися з послами країн, які підтримують Україну.

Під час зустрічі сторони обговорили інвестиційний клімат в Україні, зокрема на Львівщині, торкнулися теми розвитку туризму, зійшлися на думці, що зараз простежується ріст кількості спільних ініціатив в ІТ-галузі.

Крім того, ізраїльська делегація запропонувала реалізувати на Львівщині проєкти, пов’язані з психологічною реабілітацією членів родин загиблих на сході Героїв і поранених бійців в російсько-українській війні.

Також під час зустрічі було озвучено ініціативу присвоєння почесного звання Праведника народів світу українському греко-католицькому священику-місіонеру Омеляну Ковчу.

«Ми знаємо про історію Омеляна Ковча, про всі факти з його життя», - сказав пан Посол і запросив присутніх на церемонію вручення нагород Праведників народів світу, яка відбудеться сьогодні в Палаці Потоцьких.

На завершення гості запропонували голові Львівської облради дати велике інтерв’ю провідному ізраїльському ЗМІ.