Підписано розпорядження про розподіл субвенції з обласного бюджету на проекти місцевого розвитку

Підписано розпорядження про розподіл субвенції з обласного бюджету на проекти місцевого розвитку

28.05.2019

У понеділок, 27 травня, підписано розпорядження Львівської ОДА «Про розподіл субвенції з обласного бюджету на проекти місцевого розвитку» за №543/0/5-19. Цим завершено всі організаційні питання щодо фінансування з обласного бюджету проектів-переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку 2019 року.

Про це під час сесії Львівської обласної ради сьогодні, 28 травня, поінформував начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків облради, депутат обласної ради Іван Собко.

«Дякуючи Конкурсні раді, громадам, ініціативним людям, спільній злагодженій роботі обласної ради і Львівської ОДА, – 140 млн грн з обласного бюджету буде скеровано на розвиток територій. І 1136 місцевих ініціатив на суму понад 300 млн грн почнуть реалізовуватися в Львівській області», - сказав він.

Доповідач звернув увагу замовників, розпорядників коштів, керівників проектів, депутатів обласної ради на те, що на об’єктах, які мають види робіт: будівництво, реконструкція, капітальний ремонт, - до 26 червня мають бути підписані угоди з підрядними організаціями.

Як нагадав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, в 2019 році маємо 1136 переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку загальною вартістю – 302 млн грн, з яких 139,7 млн грн – кошти обласного бюджету.

«Із кожним роком нашому конкурсу довіряє все більше й більше людей. Тому, впевнений, Програма проектів місцевого розвитку – це яскравий приклад співпраці влади і громади задля досягнення спільної мети», - резюмував очільник облради.