ПРЕДСТАВНИКИ ЛЬВІВЩИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ ВАЛЬНИКІВ ЛІСУ

ПРЕДСТАВНИКИ ЛЬВІВЩИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗМАГАННЯХ ВАЛЬНИКІВ ЛІСУ

04.09.2018


Днями на базі ДП «Тетерівське лісове господарство» Київського обласного і по місту Київ управління лісового та мисливського господарства Держлісагентства України відбулися XXI Всеукраїнські конкурс-змагання вальників лісу. Участь у них взяли 25 команд.

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства у цих змаганнях представляли переможці обласних змагань майстер лісу ДП «Сколівське лісове господарство» Василь Рибак та звалювальник лісу ДП «Бродівське лісове господарство» Володимир Островський.

Представники Львівщини посіли підсумкове сьоме місце серед дорослих-професіоналів (Василь Рибак) та четверте місце серед юніорів (Володимир Островський). Зауважимо, що майстер лісу Василь Рибак виборов два перші місця на окремих етапах змагання: заміні ланцюга бензопили і точному розпилюванні колод.

Додамо, що змагання вальників проводилися за правилами Міжнародної асоціації вальників лісу (IALC) у п’яти номінаціях: заміні ланцюга бензопили, комбінованому і точному розпилюванні колод, обрізуванні гілок та звалюванні дерев.