Рада Європи запрошує на онлайн навчання представників органів місцевого самоврядування

Рада Європи запрошує на онлайн навчання представників органів місцевого самоврядування

07.05.2021

Представників органів місцевого самоврядування в межах програми Ради Європи запрошують на онлайн навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Організаційна культура органу публічної влади», яке складатиметься з 2-х онлайн сесій – 13 та 18 травня (з 09-30 до 13-00). 

Навчання проводитиметься тренером Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» на платформі Zoom на базі Волинського регіонального центру підвищення кваліфікації. По його завершенні учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації. 

Опис програми тут.

Реєстраційна анкета тут (реєстрація відкрита до 11 травня): https://forms.gle/GuchdNj9aYh1NQrF7

Ідентифікатор та пароль семінару буде надіслано на електронну пошту, яка буде вказана учасником навчання при реєстрації.

Навчання розпочнеться у четвер, 13 травня о 9.30. 

Контактна особа з питань реєстрації на навчання – Барабаш Тетяна Іванівна (моб. 0956551820, e-mail: tanyabarabash111@gmail). 

Навчання базується на кращих національних та європейських практиках і матеріалах Програми «Академія лідерства» Центру експертизи доброго врядування Ради Європи та реалізується в рамках Освітнього марафону з доброго врядування, започаткованого Програмою Радою Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» у співпраці з Міністерством розвитку громад та територій України, Національним агентством України з питань державної служби та регіональними центрами підвищення кваліфікації.

Посилання для встановлення Zoom:
•    Андроід: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings
•    IPhone: https://apps.apple.com/ru/app/zoom-cloud-meetings/id546505307
•    Windows https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe