Стартує програма Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив. Як податися

Стартує програма Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив. Як податися

06.03.2023

Посольство Канади в Україні оголошує відкриття програми Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив. Про це повідомила голова комісії з питань євроінтеграції, міжнародного та міжрегіонального співробітництва Наталія Галецька.

За її словами, Канадський фонд підтримки місцевих ініціатив підтримує малі, але високоефективні проєкти, що відповідають пріоритетним напрямкам міжнародної допомоги уряду Канади. Програма спрямована на підтримку ініціатив, розроблених переважно місцевими партнерами. Проєкти обираються та схвалюються Посольством Канади в Україні. 

«Це дуже важливо брати участь у таких програмах, залучати додаткові кошти в громади, розвивати співпрацю між країнами та громадянським суспільством та підтримувати місцеві ініціативи», - зауважила Наталія Галецька.  

Подати заявку можуть:
•    Місцева неурядова, громадська і неприбуткова організація;
•    Місцева освітня установа, що планує працювати над проєктом на місцевому рівні;
•    Міжнародна, міжурядова, багатонаціональна та регіональна організація та установа або агентство, яке працює над місцевими ініціативами розвитку;
•    Муніципальний, регіональний або національний орган влади або агенція, яка працює над місцевими проєктами розвитку.

Більша частина фінансування КФМІ повинна бути спрямована на місцеві організації громадянського суспільства (включаючи неурядові організації) та інші установи, що працюють на місцевому рівні. Муніципальні, регіональні та національні державні установи можуть отримувати фінансування за умови, що їхні проєкти мають переважно місцевий характер.

З умовами програми можна ознайомитися тут: https://www.international.gc.ca/world-monde/funding-financement/cfli-fcil/2023/ukraine.aspx?lang=ukr&fbclid=IwAR2sbizxXZR3-zOH4UtXqmL5LqB9w2d1V3exnoR2GHWQfKfBpWEG11IuwH0