Стартував другий етап Програми «Молодь – потенціал регіону! Твори зміни сам 2020»

Стартував другий етап Програми «Молодь – потенціал регіону! Твори зміни сам 2020»

02.03.2020

У суботу, 29 лютого, стартував другий етап Програми «Молодь – потенціал регіону! Твори зміни сам 2020». Участь у відкритті Програми взяв керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов.

Вітаючи учасників Програми, посадовець наголосив на важливості залучення молоді до роботи на державу. «До речі, минулорічна Програма стажування була дуже успішно, а її учасники продемонстрували високі результати», - сказав він.

Валентин Харлов також розповів присутнім про діяльність органів місцевого самоврядування і стан реформ у регіоні.

Як відомо, метою Програми є підтримка потенціалу молоді на регіональному рівні шляхом розвитку необхідних компетенцій та знань про держслужбу задля залучення їх після навчання до роботи в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Відтак цьогоріч для стажування у структурних підрозділах обласної ради та облдержадміністрації було відібрано 17 хлопців і дівчат віком від 20 до 35 років.

Упродовж березня – квітня учасників Програми навчатимуть основ державного управління в Україні, інструментів діалогу влади з громадськістю, підготовці аналітичних документів, довідок тощо.

Варто зауважити, що Програму організовують міжнародна неприбуткова організація DemocracyReportingInternational та Центр перспективних ініціатив та досліджень у співпраці з Львівською обласною радою та Львівською обласною державною адміністрацією.