У Клінічному центрі дитячої медицини (лікарні “Охматдит”) відбудеться Міжнародний з'їзд топових експертів

У Клінічному центрі дитячої медицини (лікарні “Охматдит”) відбудеться Міжнародний з'їзд топових експертів

23.02.2024

У середу, 28 лютого, у Клінічному центрі дитячої медицини (лікарня “Охматдит”) вперше зберуться разом усі топові фахівці Львова, Києва та США, які спеціалізуються на оперативних втручаннях при вадах щелепно-лицевої ділянки. 

До Львова спеціально приїде американська хірургиня українського походження Оксана Джексон, авторитетна спеціалістка з реконструктивної мікрохірургії, співдиректорка Програми з лікування розщілин губи та піднебіння у дитячій лікарні Філадельфії. 

З української сторони будуть хірурги НДСЛ «Охматдит» (Київ), НМУ імені О.О. Богомольця, дитячої клінічної лікарні № 7 Києва і львівського Міжрегіонального центру дитячої щелепно-лицевої хірургії на базі Клінічного центру дитячої медицини. 

Цього ж дня топові дитячі щелепно-лицеві хірурги України і США будуть консультувати маленьких українців з найскладнішими вадами щелепно-лицевої ділянки. Опісля буде лекція для лікарів та операційні втручання. 

Серед пацієнтів – діти з вродженими дефектами, рідкісними генетичними синдромами, асоційованими з розщілинами П’єра Робена, Денді-Уокера, Тріччера- Коллінза та ін.

Початок – 9.00