У Львівському аеропорту відкрили прямий рейс до німецького Франкфурта-на-Майні

У Львівському аеропорту відкрили прямий рейс до німецького Франкфурта-на-Майні

30.04.2021

У Львівському аеропорту імені Данила Галицького сьогодні, 30 квітня, зустріли перший рейс від найбільшої німецької авіакомпанії Lufthansa за маршрутом Франкфурт-Львів.

Новий рейс традиційно зустріли водяною аркою.

«Початок регулярного прямого пасажирського авіасполучення між Львовом та Франкфуртом - знакова подія, на яку ми всі давно очікували. Вона сигналізує про відновлення та подальше пожвавлення ділових контактів між Західною Україною і Німеччиною після паузи, викликаною пандемією» - зазначив під час відкриття рейсу керуючий справами Львівської обласної ради Руслан Кандибор.

«Аеропорт Франкфурта є одним з найбільших транспортних хабів Європи. І це для нас дуже важливо і велике визнання. Тепер ми матимемо можливість здійснювати пересадку в аеропорту Франкфурта в любу точку світу» - наголосила генеральна директорка ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Прямі рейси Львів – Франкфурт протягом травня Lufthansa виконуватиме три рази на тиждень: щосереди, щоп’ятниці та щонеділі, а з 1 червня частоту польотів буде збільшено до 5 разів на тиждень.