У Львівському палаці мистецтв – Фестиваль дизайну вишиванки

У Львівському палаці мистецтв – Фестиваль дизайну вишиванки

22.04.2019

Удруге Фестиваль дизайну вишиванки відбудеться 3-5 травня 2019 року у Львівському палаці мистецтв. Із швидкоплинним розвитком технологій та інновацій сталою залишається приналежність до національного простору та національне коріння. Вишивана сорочка та вишивані атрибути є символом національної ідентифікації для України.

На Фестивалі дизайну вишиванки відбудеться грандіозна подія – організатори планують за три дні встановити рекорд – вишити триметрову сорочку, до творення якої може долучитися кожен відвідувач Фестивалю! Станьте одним із авторів гігантської вишиванки!

Також на Фестивалі згадають призабуті елементи старовинної вишиванки, стібки та орнаменти національного одягу. Придбавши вишиванку, відвідувачі отримають професійне фото на згадку. ProArtGallery спеціально для Фестивалю розробляє тематичну фотозону з елементами старовинної дерев'яної рамки.

Організатори заходу уже зараз інтенсивно працюють над формуванням насиченої програми. На гостей чекає концертне шоу, етнопокази та багато інших цікавинок.