Управлінці ще з дев’яти громад завершили навчання за програмою «Good Governance»

Управлінці ще з дев’яти громад завершили навчання за програмою «Good Governance»

03.06.2024

Учасники сертифікатної програми «Good Governance» з 9 громад Львівщини завершили навчання і представили свої проєкти, розроблені на засадах доброго врядування.

Програма «Good Governance» реалізовується у партнерстві Школи публічного управління Українського католицького університету та Обласної асоціації місцевих рад «Ради Львівщини».

«Учасники програми розглянули теми прозорості та підзвітності влади, публічно-приватного діалогу, антикорупційних заходів, регуляторної політики, управління проєктами територіального розвитку та післявоєнних реформ у країні.

Дуже приємно, що управлінці громад прагнуть підвищувати свою кваліфікацію, а ми разом з партнерами дає їм таку можливість», – зазначив виконавчий директор Асоціації Данило Сороковий.

«Good Governance» – це навчальна програма, метою якої є посилення знань з ключових напрямів нової моделі державного управління та надання нового заряду енергії для ефективного проведення реформ для відбудови в післявоєнній Україні.

До слова, з 2021 року вже 11 представників громад мали можливість пройти сертифіковане навчання за програмою «Good Governance».