Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (1 – 4 лютого)

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (1 – 4 лютого)

29.01.2024

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

1 лютого – «Зоря благодатна». Реконструкція одного з найстаріших зразків українського барокового вертепу. Мандрівний деревʼяний будиночок-сцена з канонічними персонажами та автентичними співами. Біблійна історія про народження маленького Ісуса, де добро завжди перемагає.

Час: 18:00 год.

3 лютого – «Дорога до Вифлеєму». Побачивши Різдвяну зірку, що символізує народження Ісуса Христа, маленький Ослик прагне знайти дорогу до Бога. Історія долі маленького героя, який прагне віднайти своє земне призначення.

Час: 12:00, 14:00 год.

3, 4 лютого – «Веселі Ангелята». Вистава за однойменною книгою Марічки Крижанівської. Історія про душі дітей, які ще в очікуванні земного життя серед мʼяких хмаринок у подобі ангеликів. Учасники вистави спробують дослідити цей світ за допомогою поєднання веселощів та інтерактивних моментів.

Час: 11:00 год.

4 лютого – «Витівки Лиса Микити». За мотивами казки Івана Франка. Історія мудрого та водночас хитрого Лиса Микити, який знає справжню формулу успіху. Життя в лісі вимагає сили, мужності та витривалості, тому Лис радить використовувати не лише свій розум, а й винахідливість.

Час: 12:00, 14:00 год.

4 лютого – «По той бік ширми». Майстер-клас з ляльковедення, де досвідчені актори поділяться таємницями та прийомами специфіки своєї професії. А все задля того, щоб ви могли разом із ними оживити ляльку власними руками.

Час: 16:00 год.