Володимир Гірняк взяв участь у нараді щодо організації роботи територіального управління ДБР

Володимир Гірняк взяв участь у нараді щодо організації роботи територіального управління ДБР

22.12.2018

Сьогодні, 22 грудня, за участі заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка відбулася робоча нарада, присвячена організації роботи територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР), розташованого у місті Львові.

Варто зауважити, що участь у заході взяли директор Державного бюро розслідувань Роман Труба, виконувач обов’язків директора територіального управління Віталій Стець, представники правоохоронних органів області.

Як наголосив у своєму виступі Володимир Гірняк,  Львівська обласна рада і Львівська ОДА зараз працюють як один механізм. «Відповідно є і результат. Люди це бачать і оцінюють. Також у нас дуже добре налагоджена комунікація з правоохоронними органами. Тому Державне бюро розслідувань може розраховувати на будь-яке сприяння обласної ради», - сказав він.

Як відомо, 27 листопада Державне бюро розслідувань розпочало роботу та відкрило перші кримінальні провадження.

Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Львові, поширює свою діяльність на Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області.

До підслідності ДБР належить розслідування злочинів у сфері службової діяльності та корупції, вчинених працівниками правоохоронних органів, та у сфері правосуддя, розслідування військових злочинів.