ГРОМАДСЬКІ РАДИ ЛЬВІВЩИНИ ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО ТА ПАРТНЕРСТВО

ГРОМАДСЬКІ РАДИ ЛЬВІВЩИНИ ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО ТА ПАРТНЕРСТВО

25.09.2018


24.09.2018

Сьогодні, 24 вересня, відбулося підписання Меморандуму про співробітництво та партнерство між Громадськими радами Львівщини. Участь у заході взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус.

У вітальному слові Андрій Білоус подякував громадським радам за їхню активну позицію в житті області. «Упевнений, що серед нинішніх представників громадських рад – чимало майбутніх депутатів різних рівнів. Важливо, що громадські ради на Львівщині – помітні, тому до них дослухаються. Львівська облрада завжди готова до співпраці з Вами», - наголосив посадовець, звертаючись до громадських активістів.

Відтак Меморандум про співробітництво та партнерство підписали Громадська рада при Львівській ОДА і Громадські ради при Управлінні Служби Безпеки України у Львівській області, Головному управлінні ДФС у Львівській області, Державній архітектурно-будівельній інспекції України у Львівській області, Територіальному управлінні Держпраці у Львівській області, Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

Додамо, що документ покликаний сприяти розвитку громадянського суспільства та налагодження партнерських відносин між представниками Громадських рад та органами влади області.