Можливість вільно подорожувати – це можливість вивчати світ, – Валентин Харлов під час відкриття авіарейсу Львів – Рига

Можливість вільно подорожувати – це можливість вивчати світ, – Валентин Харлов під час відкриття авіарейсу Львів – Рига

02.04.2019

Сьогодні, 2 квітня, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, авіакомпанія «airBaltic», посольство Латвійської Республіки в Україні та партнери з Латвії презентували нове авіасполучення Рига – Львів – Рига. Участь у заході взяв керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов.

У вітальному слові він запросив туристів з Риги відвідати Львівщину та ознайомитися з її туристичним і культурним потенціалом. «Можливість вільно подорожувати – це можливість вивчати світ. Від імені Львівської облради дякую усім причетним до відкриття нового авіарейсу Львів – Рига за розширення таких можливостей», - сказав Валентин Харлов.

Як повідомило керівництво аеропорту, робота над появою цього нового рейсу тривала три роки. «Новий авіарейс Львів – Рига забезпечить зручні можливості з'єднання між цими двома містами», - сказала генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Варто зауважити, що Львів стане вже третім пунктом призначення airBaltic в Україні після Києва та Одеси. airBaltic виконуватиме польоти з Риги до Львова чотири рази на тиждень на літаку BombardierQ400 NextGen, тривалість польоту – 1 год. 50 хв. Ціна квитка в одному напрямку – від 49 євро в залежності від класу зручності. Авіасполучення є сезонним: рейси триватимуть з 2 квітня до 26 жовтня. Важливо, що для мешканців Львівщини Рига відтепер може слугувати майданчиком для перельотів у країни Скандинавії.