На благодійному велопробігу з Арсеном Мірзояном збиратимуть кошти для Клінічного центру дитячої медицини

На благодійному велопробігу з Арсеном Мірзояном збиратимуть кошти для Клінічного центру дитячої медицини

07.06.2024

У неділю, 9 червня, у Львові всьоме стартуватиме традиційний захід за ініціативи співака Арсена Мірзояна та благодійного фонду «Запорука» – велопробіг “Кручу педалі, щоб вони жили”.

Старт велопробігу – 12:00.

Подія об'єднує учасників з метою підтримки дітей, які лікуються у комунальному закладі Львівської обласної ради «Клінічний центр дитячої медицини» («Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр»).

Під час велопробігу збиратимуть кошти на спеціалізований простір для дітей з онкологічними захворюваннями. Для створення маніпуляційного кабінету з можливістю хірургічного втручання, сучасним і якісним діагностичним обладнанням та можливістю проведення стабілізаційних процедур необхідно 1 000 000 гривень.

«Купуючи квиток на подію, ви робите внесок, який наближатиме досягнення спільної благодійної мети. Вартість квитка – 300 гривень. Наш велодень почнемо з бадьорої руханки у центрі міста, після чого відправимось у маленьку подорож містом від Опери до вулиці Липинського і назад», – повідомили організатори.

На локації велопробігу працюватиме ярмарок, де можна провести час з друзями, поласувати смаколиками, придбати пам'ятний мерч.

Початок реєстрації – 10:30.

Придбати квитки можна за посиланням https://bit.ly/44pcreL.