Олександр Ганущин відзначив грошовими нагородами кращих спортсменів Львівщини

Олександр Ганущин відзначив грошовими нагородами  кращих спортсменів Львівщини

16.04.2019

 

Сьогодні, 16 квітня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь в  урочистому врученні сертифікатів на отримання грошових винагород спортсменам Львівської області з олімпійських видів спорту, які у першому кварталі 2019 року стали переможцями та призерами чемпіонатів світу та Європи.

Грошові сертифікати отримали 12 кращих спортсменів Львівщини.

А саме: майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту Олена Старікова, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Оксана Лівач, заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової Павло Коростильов, майстер спорту України з вільної боротьби Юрій Ідзінський, майстер спорту України міжнародного класу з карате Станіслав Горуна, майстер спорту України з карате Галина Мельник, кандидат в майстри спорту з карате Діана Шостак, майстер спорту України міжнародного класу зі стрільби з лука Юрій Гавелко, майстер спорту України зі стрільби кульової Яна Чучмарьова, майстер спорту України міжнародного класу з боротьби вільної Ангеліна Лисак, кандидат в майстри спорту України з біатлону Юлія Городна, майстер спорту України зі стрільби з лука Жанна Наумова.
 
«Ми горді за вас, тих, хто представляє Львівщину на міжнародній спортивній арені. Тішуся, що у нас є  понад сотня спортсменів з неймовірною силою волі і готовністю боротися та іти вперед. До перемоги!» - зазначив під час виступу Олександр Ганущин.

Всього грошовими винагородами відзначено 104 спортсмени Львівської області з олімпійських видів спорту, які впродовж I-го кварталу 2019 вибороли призові місця на офіційних змаганнях національного та міжнародного рівня. Загальна вартість грошових винагород становить – 268 350 грн.