Проєкт «ІмпактБус» приймає заявки від громад на тренінги з неформальної освіти

Проєкт «ІмпактБус» приймає заявки від громад на тренінги з неформальної освіти

29.02.2024

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» у межах проєкту «ІмпактБус» оголошує про можливість запросити кваліфікованих тренерів з неформальної освіти у найвіддаленіші куточки Львівської області.

«Проєкт  «ІмпактБус» реалізується з 2021 року. Того ж року він став найкращою практикою молодіжної роботи в Україні.  Його мета – сприяти максимальній залученості молоді до розвитку своєї громади. Команда проєкту вирушає в будь-яку точку  Львівської області, щоб провести час з місцевою молоддю і для молоді.

«Ця практика унікальна ще й тим, що виїзди здійснюються лише на запит громади, а запросити нас може не лише молодіжний працівник, а й сама молодь, якій цікаво дізнатися щось нове чи отримати відповіді на питання, які хвилюють. Цього року наша команда працює над тим, щоб зробити перелік тем тренінгів якомога більш різноманітним. Втім, якщо ви не побачите серед запропонованих тему, яка відповідатиме вашому запиту, то завжди можете вказати свою і ми знайдемо тренера, який буде компетентним у ній», – зазначила координаторка проєкту Богдана Пилипчук.

Для того, аби «ІмпактБус» приїхав до вашої громади, необхідно зареєструватися.