Рентгенмобіль Центру легеневого здоров'я здійснює виїзди в громади

Рентгенмобіль Центру легеневого здоров'я здійснює виїзди в громади

07.02.2024

Від початку року рентгенологічна команда комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» здійснила 4 виїзди Львівщиною та обстежила 470 людей.

«Обстеження у нашому мобільному рентгенкабінеті дає можливість на ранніх термінах діагностувати туберкульоз та інші недуги органів грудної клітки, отримавши зображення високої чіткості та з можливістю його збереження у цифровому вигляді. За допомогою рентгенкомплексу наші фахівці можуть проводити: рентгенобстеження органів грудної клітки, кісткового скелета грудної клітки, діафрагми.

У січні наш рентгенмобіль завітав у Поповицький психоневрологічний інтернат, Західний реабілітаційно-спортивний центр Національного комітету спорту інвалідів України, ПрАТ «Львівобленерго» та Розвадівську громаду. Під час цих виїздів обстежено 470 людей», - повідомили в комунальній установі.

Територіальні громади, підприємства, установи, організації можуть замовити виїзд пересувного рентгенмобіля за телефонами: 236-89-00, 236-89-27.