СТУДЕНТИ ЛЬВІВЩИНИ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО СПОРТУ МАСОВИМ ФЛЕШМОБОМ

СТУДЕНТИ ЛЬВІВЩИНИ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТСЬКОГО СПОРТУ МАСОВИМ ФЛЕШМОБОМ

25.09.2018


20.09.2018

Сьогодні, 20 вересня, майже двісті юнаків та дівчат, які представляють близько двох десятків закладів вищої освіти Львівщини, завітали до стін Національної академії сухопутних військ для участі у флешмобі з підтягування.

Після виконання Державного Гімну України учасники взялися за виконання вправи. Ініціаторами цього дійства виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт» та Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Як зазначають організатори заходу, під час реєстрації кожен з учасників планував підтягнутися щонайменше 15 разів. І варто зазначити, що переважна більшість із цим завданнями успішно впоралися. Цікаво, що серед юних атлетів були й представниці чарівної статі. 

За результатами замагань, найбільш сильним та витривалим виявився вихованець Національної академії сухопутних військ Олег Марченков із результатом 38 разів. Представник Львівського аграрного університету Михайло Сухалюк став другим із результатом 28 разів, а третім - першокурсник Львівського колледжу транспортної інфраструктури Іван Мойсюк, який підтягнувся 27 разів.