У Будинку воїна молодь зустрілася з воїнами-добровольцями

У Будинку воїна молодь зустрілася з  воїнами-добровольцями

15.03.2024

У четвер, 14 березня,  до Дня українського добровольця у Будинку воїна молодь Львівщини зустрілась з героями сьогодення. 
Третій захід у межах проєкту «Діалоги про перемоги» об'єднав добровольців, які стали на захист нашої держави в найважчі часи, та молодь, яка прагне зрозуміти та вшанувати їхній внесок у спільну справу захисту та розвитку України. 

Учасники зустрічі: 
Ольга Біщук – військовослужбовиця, громадська активістка, психологиня; 
Андрій Каспшишак – голова ОУМ «Спадщина» у 2016-2021 роках, військовослужбовець 103 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ у 2022-2023 рр.;
Андрій Лазорко – керівник Львівського рекрут центру Азову; 
Модератором зустрічі був Віктор Біщук – журналіст, ексвійськовий 103-ї бригади ТрО. 

Як зазначив Андрій Каспшишак: «Молодіжні організації, які займаються патріотичним вихованням і зокрема військово-патріотичними вишколами повинні сприяти і допомагати готувати майбутнє покоління свідомих молодих людей, нове покоління воїнів».

Учасники зустрічі мали унікальну можливість поспілкуватися з героями сучасності, які поклали свої зусилля за свободу та незалежність нашої країни. Молодь Львівщини почула історії про мужність, самопожертву та героїзм, мала можливість поставити запитання, які хвилюють кожного українця зараз.

Організатори подякували молоді Львівщини, яка долучилась до заходу, щоб разом вшанувати хоробрість і самовідданість українських добровольців, які стали у перші дні війни на захист нашої Батьківщини.