У ЛЬВОВІ НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ ПРЕМІЇ «НАЙКРАЩА КНИГА ФОРУМУ ВИДАВЦІВ 2018»

У ЛЬВОВІ НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ ПРЕМІЇ «НАЙКРАЩА КНИГА ФОРУМУ ВИДАВЦІВ 2018»

25.09.2018


20.09.2018

Сьогодні, 20 вересня, у Львівській національній філармонії відбулася урочиста церемонія нагородження BookForum Best Book Awards.

Львівська обласна рада обрала кращою книгу автора Богдана Кравціва «Під рідними і зорями чужими» видавництва «Світ».

Від імені голови обласної ради та депутатського корпусу нагороду отримав директор Державного підприємства «Всеукраїнське спеціалізоване видавництво «Світ» Ігор Мельник. Подяку обласної ради вручив голова постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації Юрій Візняк.

«Львівський Форум видавців за 25 років став відомий як на усю країну, так і далеко за її межі. Велика подяка організаторам та учасникам, а також усім, хто відвідує форум. Від усього депутатського корпусу та керівництва обласної ради вітаємо колектив видавництва «Світ», його керівника Ігоря Мельника, з отриманою відзнакою. Ви це справді заслужили. Бажаємо Вам невичерпної енергії до творення, багато нових цікавих праць, нехай завжди буде натхнення та бажання до пізнання, здійснення усіх задумів», - зазначив під час виступу Юрій Візняк.

Найкращі книги ювілейного  25 Форуму видавців тут

Нагадаємо, упродовж 19-23 вересня у Львові відбувається головний культурний фестиваль країни – 25 BookForum (раніше – Форум видавців) у Львові. Співорганізатором заходу є Львівська обласна рада.

Як відомо, Президент Петро Порошенко у Львові відкрив ювілейний 25-й Форум видавців. Вітаючи присутніх у Національному театрі опери і балету учасників та гостей Глава держави зазначив, що Форум вже став знаковою книговидавничою та загальнокультурною подією не лише України, а й всієї Східної Європи.