ВИДАВНИЦТВО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ВЗЯЛО УЧАСТЬ У 25 BOOKFORUM

ВИДАВНИЦТВО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ВЗЯЛО УЧАСТЬ У 25 BOOKFORUM

25.09.2018


24.09.2018

Уже традиційно видавництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяло участь у найбільшому українському книжковому ярмарку та одному з наймасовіших заходів подібного типу в Східній Європі – 25 BookForum.

Як і завжди, навчальний заклад представив гостям Форуму книжкову продукцію різноманітного спрямування, але у переважній більшості – навчальну та навчально-методичну літературу. Окрім цього, відвідувачів експозиції цікавили книги про історію українського війська та Академії, зокрема й презентована минулого року книга документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим», а також її періодичне видання — журнал «Офіцер України».

Варто зазначити, що видавництво вишу щорічно випускає до шести десятків видань. Це навчальна, навчально-методична та наукова література. Ці книжки не залежуються на полицях бібліотеки навчального закладу. Чимало з них використовують і для навчання майбутніх офіцерів в інших військово-навчальних закладах.

Як відомо, у Львові впродовж 19-23 вересня тривав головний культурний фестиваль країни – 25 BookForum (раніше – Форум видавців). Співорганізатором заходу – Львівська обласна рада.