Львівський онкоцентр перерахує заробітну плату одного дня на потреби «Госпітальєрів»

Львівський онкоцентр перерахує заробітну плату одного дня на потреби  «Госпітальєрів»

26.07.2024

Колектив Львівського онкоцентру вирішив підтримати своїх колег з медичного батальйону «Госпітальєри» та передати їм заробітну плату одного дня. Це більше ніж 165 тисяч гривень. Ця акція символізує нашу глибоку повагу, шану та вдячність до бойових парамедиків, які щодня ризикують своїм життям заради порятунку інших.

«З початку бойових дій у 2014 році медичний батальон «Госпітальєри» став незамінною ланкою в системі надання медичної допомоги на передовій. Вони виконують свою місію з неймовірною відданістю та професіоналізмом, часто працюючи в найнебезпечніших умовах. Їхня робота є безцінною, і ми, цивільні лікарі та медсестри, висловлюємо їм свою щиру вдячність.

Напередодні Дня медичного працівника ми хочемо підкреслити важливість підтримки та взаємодопомоги між медичними працівниками різних сфер. Наш внесок – це не лише фінансова підтримка, але й символ єдності та солідарності у боротьбі за життя кожного українця.

Дякуємо вам за кожне врятоване життя! Пам'ятаємо кожного полеглого медика-добровольця! Закликаємо всіх допомагати Медичному добровольчому батальйону «Госпітальєри», адже сьогодні вони працюють на найгарячіших напрямках... заради кожного життя, а інколи й ціною власного. Ваша відданість та мужність надихають нас і є прикладом для всіх. Ми дякуємо за ваше служіння людям та Україні» - йдеться у зверненні медиків онкоцентру до колег з «Госпітальєрів».