Конкурсна комісія обрала кандидатів на посади директорів трьох закладів освіти

Конкурсна комісія обрала кандидатів на посади директорів трьох закладів освіти

27.08.2020

Сьогодні, 27 серпня, відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсних відборів на посади директорів у трьох комунальних закладах Львівської обласної ради галузі освіти.

Члени комісії заслухали програми кандидатів на посади та їх візії розвитку обласних установ у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

Відтак члени комісії ухвалили рішення рекомендувати на посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Бориславська загальноосвітня санаторна школа I-III  ступенів» – Громик Ольгу Романівну з підписанням контракту строком на шість років.

На посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Сокальська загальноосвітня санаторна школа I-III  ступенів ім. Т. Шевченка» – Полозяк Тетяну Іванівну з підписанням контракту строком на два роки з можливістю пролонгації за згодою сторін ще на чотири роки.

На посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Краковецький начально-реабілітаційний центр I-II ступенів  з поглибленою професійною підготовкою» – Франків Наталію Олександрівну з підписанням контракту строком на шість років.

Відео засідання – тут.

Додамо, що вищеназвані три кандидатури буде винесено на розгляд та затвердження сесії Львівської облради.

Нагадаємо,  21 серпня конкурсна комісія допустила до конкурсу вищеназваних трьох кандидатів.