Міністр оборони України відвідав з робочим візитом Львівщину

Міністр оборони України відвідав з робочим візитом Львівщину

17.04.2019

 

Сьогодні, 17 квітня, Міністр оборони України Степан Полторак перебуває з робочим візитом на Львівщині.

Під час робочої поїздки глава оборонного відомства відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Степан Полторак перевірив хід проведення навчань підрозділами 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, які проходять підготовку в навчальному центрі в рамках «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна (JMTG-U)» відповідно до стандартів Північноатлантичного Альянсу та за допомогою інструкторів з країн-партнерів НАТО .

Також Степан Полторак проінспектував хід будівництва військових гуртожитків поліпшеного планування для особового складу військових частин Збройних сил України в смт. Старичі Львівської області.

В ході поїздки Міністр оборони оглянув стан будівництва гуртожитків та інших об’єктів інфраструктури 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила та перевірив готовність підрозділів тилового забезпечення до зустрічі особового складу після повернення з району проведення операції Об’єднаних сил.