У Ліцеї Героїв Крут провели обласні військово-прикладні змагання

У Ліцеї Героїв Крут провели обласні військово-прикладні змагання

29.04.2024

Цими днями у Ліцеї імені Героїв Крут  відбулися військово-прикладні змагання, присвячені Дню Героїв.

Юнаки та дівчата, які представляли усі райони Львівщини, випробовували свої уміння та навики, а головне - свій командний дух. Учасники мали можливість проявити себе у вогневій підготовці, змаганні операторів дронів, комбінованій військово-прикладній естафеті, марш-кидку, військово-прикладному орієнтуванні та у поєдинках пейнтболу. Всі ці частини вимагали від учасників не тільки фізичної вправності, але й правильного вибору тактики дій, відчуття команди та наполегливості.

Крім того, команди ознайомили із ліцейним навчанням та організували профорієнтаційну зустріч з курсантами  Академії сухопутних військ та Університету повітряних сил.

«Наш ліцей, ініціюючи ці змагання, ставив за мету допомогти активним осередкам у районах перейняти наш досвід та поширювати актуальні напрямки допризовної підготовки. 
Звичайно, що на перших таких змаганнях рівень підготовки команд відрізнявся. За підсумками оцінювання наші ліцеїсти зайняли перше місце, другу сходинку посіли представники Стрийського району, а третє місце виборола команда Яворівського району (із міста Мостиська). Проте вже можна бути впевненим, що учасники будуть інтенсивно готуватися і наступного року зможуть показати набагато вищі результати», - зазначив начальник ліцею Юрій Гусар.

Призерам вручили кубки та нагороди.
За словами учасників, вони отримали чудові емоції та досвід.