Юрій Гудима взяв участь у нараді щодо моделювання мережі публічних сервісів та послуг

Юрій Гудима взяв участь у нараді щодо моделювання мережі публічних сервісів та послуг

05.11.2019

Сьогодні, 5 листопада, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима взяв участь у нараді, присвяченій моделюванню мережі публічних сервісів та послуг у Львівській області. Участь в обговоренні взяли голова Львівської ОДА Маркіян Мальський, народні депутати України.

Під час наради було заслухано кожен галузевий підрозділ щодо подальшої роботи з формування та наповнення мережі публічних сервісів, яке визначило Міністерство розвитку громад та територій України на публічній карті та  окреслено порядок виконання дій.

У підсумку – доручено у найкоротші терміни сформувати відповідну мережу кожного напрямку, зокрема в галузях освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, соціального захисту та інших з метою формування надання публічних послуг у подальшому.

Варто зауважити, що під час наради очільник департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук зазначила, що в області працює Геоінформаційна система Львівської області, на якій вже ведуться реєстри зазначених напрямків відповідної галузі.